De Praktijk

Huidpraktijk Almere – Uw Schoonheidssalon in Almere Poort

Huidpraktijk Almere

Intensieve Huidverbetering op natuurlijke basis

Huidpraktijk Almere is een praktijk waar u terecht kunt voor huidverjongende en huidverbeterende behandelingen die intensief, maar zoveel mogelijk natuurlijk zijn. Er wordt gewerkt met de Bionome producten van Dr. Baumann Cosmetics, die bekend staan om hun veilige en hydraterende eigenschappen, waarbij alleen plantaardige stoffen worden gebruikt die vergelijkbaar zijn met de stoffen in onze huid en lichaam. Hierdoor is de verdraagzaamheid zeer groot. De behandelingen worden uitgevoerd door een gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

Dr. Baumann gezichtsbehandeling

Een ontspannen huidverbeterende gezichtsbehandeling behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. U kunt deze behandeling uitbreiden met epileren en verven van de wenkbrauwen en harsen van de bovenlip. Dr. Baumann gezichtsbehandeling.

Diepreinigende gezichtsbehandeling

Niet alleen een jonge huid, maar ook een volwassen huid kan last krijgen van acne en onzuiverheden. Naast een gezonde levensstijl is een correcte huidverzorging zeer belangrijk. Daarnaast voorkomt u veel problemen door uw huid regelmatig te laten reinigen in de salon. Meer informatie over de diepreinigende gezichtsbehandeling leest u hier.

Bindweefselmassage gezicht

Een huidverbeterende massage, die ervoor zorgt dat de doorbloeding beter wordt en de huid zijn natuurlijke Glow weer terug krijgt. Door een bindweefselmassage gaat de huid weer extra collageen en elastine aanmaken. Hiermee wordt de huidveroudering vertraagd en gaat hij weer stralen. Meer informatie over de bindweefselmassage leest u hier.

Cupping gezichtsbehandeling

Met een cupping gezichtsmassage kunt u uw huidfuncties activeren en de doorbloeding maximaal stimuleren. Werkstoffen worden beter opgenomen en huidveroudering wordt vertraagd. Een pijnloze behandeling om de huid fris te houden. Meer informatie over de cupping gezichtsbehandeling vindt u hier.

Microdermabrasie Almere

Microdermabrasie is 1 van de meest geboekte behandelingen bij Huidpraktijk Almere. Het voordeel van de Microdermabrasie Peeling is dat de behandeling geheel pijnloos is en de huid er direct gladder, frisser en stralender uitziet. Bij meedere behandelingen zal de huid steeds gladder en egaler worden. Ook zeer geschikt bij kleine onzuiverheden. Meer informatie over een microdermabrasie behandeling in Almere leest u hier.

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling zorgt ervoor dat de dode huidcellen makkelijker loslaten. Hierdoor vernieuwt de huid zich sneller en dit laat de huid stralen. Daarnaast wordt de fruitzuurpeeling ingezet om de huid egaler van kleur te maken. Oppervlakkige pigmentvlekken worden minder zichtbaar. Lees hier meer over de Fruitzuurpeeling bij Huidpraktijk Almere.

Wimperlifting Almere

Wimperlifting of Lash Lift is een behandeling waarbij uw eigen wimpers gekruld worden. Dit houdt tot 6 weken aan. Meer informatie over de wimperlifting vindt u hier.

Heeft u vragen of wilt u gelijk een afspraak inplannen? Stuur dan een mail naar: info@huidpraktijkalmere.nl of neem contact op via de contactpagina.

Huidpraktijk Almere is verhuisd en nu gevestigd aan huis op de Zomerspelenstraat in Almere Poort, naast het treinstation.

Schoonheidssalon Almere