Dr. Baumann

1. Dr. Baumann Beaucaire- Bekijk HIER alle producten van de Beaucaire lijn

BeauCaire Dr. Baumann Huidpraktijk Almere

Dr. Baumann Beaucaire is het kleinere broertje van de Classic lijn van Dr. Baumann. Het is de voordeligste lijn van Dr. Baumann. Beaucaire is voordeliger in prijs omdat het product is aangepast op de verpakking en het bevat iets minder werkstoffen, maar is nog steeds een perfect betaalbare verzorging voor de huid van zeer hoge kwaliteit. Bekijk alle producten van deze lijn en login om de prijzen in te zien.

2. Dr. Baumann Classic– Bekijk HIER alle producten van de Classic lijn

Dr Baumann Classic lijn Huidpraktijk Almere

De eerste en meest gebruikte verzorgingslijn van Dr. Baumann is de Classic lijn. Dit is een zeer uitgebreide cosmeticalijn met huididentieke en huidgelijkende ingrediënten. Meervoudige liposomen en een hoge concentratie aan werkstoffen maken de Classic lijn zeer compleet en effectief. Bekijk alle producten van deze lijn en login om de prijzen in te zien.

 

3. Dr. Baumann Skinident

Dr Baumann SkinIdent Huidpraktijk Almere

Skinident is zoals de naam al verklapt een plantaardige huidverzorgingslijn met 100% huididentieke ingrediënten. Huidverzorging van de hoogst mogelijke kwaliteit, waarbij allergieën vrijwel uitgesloten kunnen worden.

 

4. Dr. Baumann Wellness

Dr Baumann Wellness
Een wellness lijn op basis van gezonde oliën en natuurlijke geuren op basis van etherische oliën.

 

5. Dr. Baumann Make up

Dr Baumann Make up

Een volledige make up lijn van hoogwaardige kwaliteit op basis van mineralen. Meer informatie over de make up vindt u op website van Dr. Baumann Make up.

 

Bij Huidpraktijk Almere kunt u de producten van Dr.Baumann bestellen. Ook kunt u terecht voor een huidanalyse en advies m.b.t. Dr.Baumann Cosmetics. Neem contact op via deze pagina.

 

Dr Baumann Cosmetic Huidpraktijk Almere

Dr. Baumann Cosmetic. Natuurlijke cosmetica van hoge kwaliteit

Dr. Baumann Cosmetic werd in 1989 opgericht door cosmetica-chemicus Dr. Thomas Baumann en natuurarts Dr. Ernst Walter Henrich. Het doel was een gezonde en natuurlijke cosmetica te ontwikkelen van zeer hoge kwaliteit en met de beste verdraagbaarheid. Cosmetica met slechts huidverwante en bewezen effectieve werkstoffen van plantaardige afkomst. Ook moest de cosmetica zo mileuvriendelijk mogelijk zijn. In 2007 werden zij overigens door dierenrechtenorganisatie Peta uitgeroepen tot diervriendelijkste cosmeticabedrijf! Bekijk onderaan deze pagina het filmpje van Dr. Baumann of lees gerust verder.

Wat de producten van Dr. Baumann zo bijzonder maakt:  

►De prodcuten zijn samengesteld uit huididentieke of huidgelijkende ingrediënten. Hierdoor zijn ze zeer goed te verdragen.
►Bevatten hoogwaardige plantaardige oliën.
►Vochtinbrengende verzorging door het gebruik van Liposomen. Een gangbare creme voorkomt alleen teveel aan vochtverlies maar kan geen vocht in de huid sluizen! Met liposomen kan dit wel.
►Bevat alleen stoffen waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat deze een positief effect hebben op de huid en veilig zijn voor huid en lichaam.

Verder bevatten de producten van Dr. Baumann:

-Geen conserveringsmiddelen
-Geen ingrediënten van gedode dieren
-Geen allergene stoffen
-Geen minerale oliën of andere goedkope afsluitende oliën die de huidfuncties verstoren
-Geen overbodige ingrediënten zonder werking