Microdermabrasie Almere

Microdermabrasie Almere

Microdermabrasie is een mechanische peeling.

Microdermabrasie is een peeling die met een apparaat uitgevoerd wordt. De huid wordt vacuüm gezogen en de ruwe kop slijpt als het ware de dode huidcellen eraf. De dode huidcellen worden direct opgezogen in een filter.

Een pijnloze behandeling voor een egale en gladdde huid.

Bij Huidpraktijk Almere wordt er gewerkt met de Diamond Microdermabrasie. Dit is een zachte manier om de dode huidcellen te verwijderen en de aanmaak van nieuwe cellen te stimuleren. Hierdoor krijgt u een egaler huidoppervlak en kunnen fijne lijntjes en onzuiverheden verminderen.

Voor een optimaal resultaat volgt u een Microdermabrasie kuur van c.a. 6 behandelingen met een tussenpoos van 1 a 2 weken. Hiermee bereikt u het mooiste resultaat. Meer behandeling kunnen nodig zijn, afhankelijk van uw wensen.

Microdermabrasie kan ingezet worden bij:

-Algehele huidverbetering
-Fijne lijntjes
-Vale huid
-Onzuiverheden

Een Microdermabrasie behandeling bij Huidpraktijk is een complete behandeling.
De behandeling duur c.a. 60 minuten en bestaat uit:

-Reinigen van de huid
-Microdermabrasie peeling
-Masker
-Serum en verzorging op basis van Liposomen

De Microdermabrasie behandeling duurt c.a. 60 minuten en kost €47,50 (vanaf 1-1-2020 €49,50)

 


Microdermabrasie is niet geschikt bij:
-Een donkere huid (i.v.m. pigmentverschuiving)
-Ernstige Couperose of actieve Rosacea
-Open huid
-Actieve Acne

LET OP:
Microdermabrasie verwijdert de dode huidcellen. Hierdoor vernieuwt de huid zich, maar is de huid ook tijdelijk minder beschermt tegen de zon. Het is belangrijk dat u 2 weken na de behandeling uw huid niet blootstelt aan de zon. De huid elke 2 uur insmeren met een zonnefactor vanaf factor 30 is dan ook een must. Wanneer u in de genoemde periode naar een warm land op vakantie gaat, dan is de behandeling niet geschikt. Ook de zonnebank is niet geschikt rondom een microdermabrasie behandeling. Uiteraard is de zonnebank helemaal niet geschikt als u uw huid jong en fris wilt houden.