Reviews

Lees hier Reviews over Huidpraktijk Almere of voeg er zelf 1 toe!

 

6 Reviews

 1. Mati schreef:

  Vandaag een wimperlifting ondergaan. Wist niet wat ik ervan moest verwachten, eindresultaat is super!! Dat wordt vakantie zonder mascara;) Bedankt.

 2. Janine schreef:

  Sabrina is erg professioneel en de salon ziet er netjes uit. Super goede service. Ik raad haar zeker aan!

 3. Nicole schreef:

  Onlangs ben ik een bindweefselmassage kuur gestart. De kuur is nog niet helemaal afgerond, maar ik heb al wel besloten deze behandeling voort te zetten bij Huidpraktijk Almere. De professionele werkwijze, de klantvriendelijkheid en de gemoedelijke sfeer spreken mij erg aan. Daarbij zijn de prijzen, zowel voor de behandelingen als voor de natuurlijke producten van Dr. Baumann, ook heel schappelijk.

 4. Inge schreef:

  Onlangs heb ik de bindweefselmassage kuur voor het gezicht gevolgd en mijn huid is zichtbaar opgeknapt! Ook de producten van Dr. Baumann werken erg voedend voor mijn huid en ik zal dan ook niet meer zonder de Liposomen willen. Sabrina geeft goed en persoonlijk huidadvies. Kortom, ben blij met het resultaat en kom zeker terug!

 5. Margriet schreef:

  Vanaf de start van haar bezigheden als schoonheidsspecialiste ben ik tot volle tevredenheid klant. Sabrina is kundig, heeft een prettige manier van werken. Ook de producten waarmee zijn werkt – dr. Baumann – bevallen voor de volle honderd procent.
  Mijn toch wat oudere huid knapt op en Sabrina denkt mee met de ouder wordende vrouw.
  Alle complimenten.

 6. Jacqueline schreef:

  Ik heb de complete bindweefselmassage kuur gehad en mijn huid reageert er geweldig op. Nu blijf ik voor onderhoud graag bij je komen. Ik was laatst bij je geweest en toen zei mijn zoon wat ben je lekker bruin mam …Want dat gebeurt er als ik bij je ben geweest ik heb een gezonde kleur en de littekens in mijn gezicht zijn minder en ik zit lekker strak in mijn huid. Bedankt daarvoor vriendelijke groet jacqueline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.